Anteckningsblock

Anteckningsblock

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Anteckningsblock med tryck

Skapa ditt alldeles egna anteckningsblock och pryd det med det helt egna tryck. Vi kan trycka anteckningsblock i flera färger, med avancerade trycktekniker.

Välj rätt storlek

För studenter passar anteckningsblock i A4 bäst, eftersom det krävs mycket yta för att notera. För övriga användningsområden så kan man gå ner lite i storlek och kanske välja anteckningsblock i A5 eller A6.

Om anteckningsblock

Här listar vi alla typer av anteckningsblock och det finns något för alla typer av ändamål. Använd vår sökfunktion om du är ute efter något annat än anteckningsblock. Annars går det bra att bläddra sig fram i vår enormt stora katalog av presentreklam.

Ordning och reda med anteckningsblock

Anteckningsböcker med eget tryck är en viktig del av en organiserad tillvaro. Med hjälp av anteckningsblock kan man få ner dina tankar, funderingar och att göra-listor på ett enkelt sätt där man kan minnas bättre, få perspektiv på ett annat sätt om det bara får vara kvar i huvudet och även visa och dela med andra som också kan få tillgång till noteringarna. Anteckningsbok med reklamtryck kan skilja sig från mellan andra anteckningsblock inte endast genom storlek, som vanligtvis mäts efter formatet på bladen i anteckningsblocken med eget tryck. Vanligast formatet brukar ligga på A5 eller A6, men givetvis så finns det även notisböcker som är i större och mindre utförande än så. En annan viktig aspeket än storlek än självklart också vilket format sidorna i anteckningsboken har. Med det menas om man behöver ett reklamtryckt anteckningsblock som har blad som är randiga, rutiga eller helt enkelt blanka. Naturligtvis finns det även vissa notisblock som innehåller en kombination där sidorna är uppdelade mellan olika format för att bäst kunna passa alla tänkbara anteckningsbehov som kan vara möjliga att uppstå. Andra bra egenskaper som en användbar anteckningsbok med reklamtryck bör besitta är att vara utrustad med bokmärke och -band. Bokmärket i anteckningsblocket gör det enkelt att snabbt hitta en specifik anteckning som man vill kunna hitta för att minnas eller visa upp för någon eller för att helt enkelt hitta första tomma sidan att fortsätta sina skriverier på. Då slipper du onödigt blädrande och den frustrationen som det kan medföra när man på ett smidigt sätt vill kunna navigera i sin älskade anteckningsbok med egen logga. Bokbandet å andra sidan sitter på utsidan av anteckningsboken och är till för att hålla blocket stängt när man inte använder den. Då behöver man inte oroa sig över att vikta sidor ska uppstå. Man kan dessutom med hjälp av förslutningsbandet med lätthet förvara lösa sidor eller exempelvis kvitton i anteckningsblocket utan att de faller ut ur den lika enkelt. Anteckningsböcker med eget tryck syns såväl på arbetet som i hemmet. På kontoret har den en given plats på skrivbordet eller i skrivbordslådan för att finnas nära till hands när man behöver skriva ner något arbetsrelaterat. I hemmet kan det röra sig om inköpslistor eller varför inte en dagbok. Anteckningsböcker är en unik produkt som aldrig blir den andra lik eftersom vi alla fyller dem med olika innehåll!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress