Arbetsjackor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Arbetsjackor

Vi erbjuder arbetsjackor av riktigt bra kvalitet. Nedan listar vi vårt fulla sortiment, och är du efter efter arbetsjackor med tryck och saknar någon modell, så har vi möjlighet att utöka vårt sortiment för dig!

Kläderna gör mannen

Arbetskläder måste besitta flera funktioner för att hålla måttet. Det handlar om att tåla slitage, skydda och bibehålla god hygien. Men jobbkläder tjänar även ett annat viktigt syfte. Arbetsplatser med arbetsjackor, hjälper personalen att träda in i sin arbetsroll. Detta bidrar till skarpare fokus, högre känsla av delaktighet och säkerhet. Jobbjackor av hög kvalitet är något som många arbetsplaster är i behov av. I medtryck.com katalogen finner du arbetsjackor för alla säsonger för arbete utomhus såväl som inomhus.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress