Barnprodukter

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Barnprodukter

Här finner du ett axplock av våra barnprodukter, Allt för de allra minsta i nappålder till lite större, mer sportintresserande busfrön. Är det något som saknas? Ring oss!

Bli barnens nummer ett

Alla började vi våra liv som barn - även om det ibland kan kännas lätt att glömma. Redan från dag ett är ett spädbarn mottagligt för intryck från omvärlden. Under de sex första månaderna i livet finslipar kroppen sina sinnen med hjälp av färger, ljus, lukter och smaker. Barn uppvisar en stor iver att bemästra olika förmågor, som att stå och gå, och intresse för hur världen fungerar. Det är för att göra barnens stora resa till framsteg och kännedom lekande lätt som våra barnprodukter finns. Låt ditt företag visa att barnasinnet finns kvar med profilprodukter för barn med eget tryck. Ha god hand om barnen samtidigt som produktlanseringen går som en barnlek.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress