Barnkepsar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Kepsar för barn

Ibland kan det vara svårt att hitta kepsar för barn. Som tur är så vet man att vi - med vårt enormt breda sortiment - har flera modeller av barnkepsar.

Att välja barnkeps

Vi har sex olika modeller i barnstorlekar att välja på i dagsläget. Är du intresserad av att skräddarsy din barnkeps med tryck helt efter egna önskemål så går detta utmärkt. Det ställer dock krav på att du beställer lite fler kepsar, men det behöver för den skulle inte bli så enormt mycket dyrare, eftersom kepsarna då tillverkas i Asien och skeppas direkt till dig, utan mellanhänder.

Roliga och säkra kepsar för barn

Att låta barn bära kepsar är alltid en bra idé. Barn är känsligare än vuxna för direkt solljus. Ett bra komplement till solskyddskrämen, är en skärmmössa. Många barnkepsar har kardborrespänne, vilket gör dem enkla att snabbt justera vid behov. Kepsarna lämpar sig även för hösten och våren, när det skymmer tidigare. Då gör kepsar med reflexer och fluorescerande färger att barnen syns tydligt i trafiken. Välj kepsar för barn med egen brodyr i många glada färger. Vi på medtryck.com säljer även kepsar i form av djur, som gör det ännu roligare för barnen att bära keps.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress