Barnkläder

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Profilkläder för barn

Även barn ska ha profilkläder. De är utmärkta reklampelare för ditt företag. Profilkläder för barn är ett rolig sätt att synas.

Kläder för alla barn

Kategorin kläder för barn rymmer det mest ett barn kan behöva. Profilkläder för de minsta spädbarnen upp till tonåren. För alla tillfällen och väder och vind. Du hittar hos medtryck.com barnanpssade t-shirts, pikéer, sportkläder, halsdukar och reflexvästar, för att nämna några. Barnkläder är anpassade för barn på flera smarta sätt. Exempelvis saknar huvtröjorna dragsko, vilket förhindrar risken för olyckor.

När det kommer till just kläder för de yngsta, ställs extra höga krav på bra material som inte irriterar huden och som är hållbart för lek och stoj.

Riktigt bra profilkläder är något som barnen vill bära dag efter dag!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress