Buff

Buff

Buffs historia börjar i Spanien på 1970-talet. Textiltillverkaren Joan Rojas hade precis som andra i samma bransch knapert och låg försäljning. Räddningen för hans verksamhet kom när han la märket till förare av bland annat hojar. Som skydd använde sig förarna av “rånarluvor” (balaklavor), vilket knappast var någon praktisk eller bekväm lösning. Efter många år av försök och förfiningar, tyckte Rojas att Buff äntligen var redo att lanseras. Året var 1992 när Buff för första gången fanns tillgänglig för allmän försäljning. Framgångarna lät sig inte väntas. Nu produceras Buff i en fabrik utanför Barcelona med export till ett 50-tal länder. Än i dag arbetar Rojas med att ta fram nya, makalösa textilvaror med samma unika kombination av multifunktionalitet och snygg design - precis som Buff.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress