Titleist logobollar

Titleist tillhör de golfbollar som oftast syns på toruen och bland de allra duktigaste spelarna. De tillhör helt enkelt de bästa bollarna i världen och man väljer själv vilken nivå på boll man vill ha. Ska man beställa många dussin logobollar med tryck så väljs oftast en billigare sort, exempelvis NXT. Vill man gå upp ett snäpp så kanske man väljer Titleist NXT Tour istället.

De allra bästa logobollarna

Till världens bästa golfbollar tillhör Titleists sortiment i de högre prisklasserna Prov V1 och Pro V1X. Det är verkligen skillnad på boll och boll. Har man kommit så långt i sitt spel att man inte slår bort varannan boll, så bör man satsa på någon av de bättre bollarna.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress