Brassestolar

Brassestolar
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Brassestolar med tryck

Brassestolar eller solstolar är kanske inte den första produkten man tänker på när man tänker profilprodukter. Men vi får faktiskt förvånansvärt många frågor kring just våra brassestolar. Allra mest ökar såklart efterfrågan under vår- och sommarhalvåret men vi vill hävda att det aldrig kan slå fel med brassestolar!

Brassestolar under vintern

Även om strandhänget känns avlägset under hösten och vintern så är det perfekt att utnyttja precis det. Låt dina kunder drömma sig bort till sol, bad, strand och värme genom att använda brassestolar även när det känns som längst bort. Sätt upp en lite strandhörna i er monter på mässan. Eller varför inte göra mötet lite mer avslappnat genom att låta alla slå sig ner i en brassestol istället för i det där stela konferensrummet? Snacka om att koppla ert företag till en härlig känsla, känslan av sol och semester!

Brassestolar i trä

Vi har några olika modeller av solstolar att välja på. Allt från den lilla hopfällbara solstolen i storlek att bära på ryggen till den stora med både kudde och mugghållare. Men de allra populäraste är ändå våra solstolar i trä. Dels ser de till och med snäppet mer somriga och avslappnade ut men de får också en lite mer naturlig känsla över sig. Den klassiska brassestolen kommer dock alltid ligga hack i häl i tävlingen om den mest populära solstolen. Vill ni hellre ha en brassestik i aluminium så har vi det också med andra ord.

Associeras med sommar och sol

Allting vi gör som företag gör att vi associeras med olika känslor, tankar och situationer. Det påverkar man dels genom vad man rent kommunikativt sänder ut, vilket budskap man printar och vilka tjänster man erbjuder men man kan också påverka det mycket med vilka profilprodukter man väljer. Därför är brassestolar med tryck perfekt för det företag som vill ses som avslappnade och inbjudande. På stranden finns dessutom inte mycket att titta på mer än människor och de attiraljer de har tagit med för dagen. Har ni då satt er logga snyggt på baksidan av en så kommer ert budskap definitivt uppmärksammas av många soldyrkande semesterfirare. Dessutom kommer de undermedvetet associera er med den avslappnade känslan de hade under semester, bättre blir det ju inte!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress