Brassestolar

Brassestolar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Solstolar och brassestolar

Under sommarhalvåret är brassestolar en perfekt give away. Extra kul är om man kombinerar brassestolar med andra profilprodukter som te.x. en kapsylöppnare med tryck.

Beställ era brassestolar med tryck i tid!

Det är allt som oftast hård åtgång på brassestolar med tryck. Men eftersom de säljs mest innan semestern och sommaren så är det inte något man gärna lagerhåller. Därför är det viktigt att ni är ute i tid när ni ska beställa era solstolar. Om du dessutom är ute i tid, så kommer dina brassestolar att bli betydligt billigare, eftersom dom då kan tryckas i samma fabrik som dom tillverkas!

Bästsäljande Brassestolar med tryck

Tryck er logga och varumärkesbudskap på sommarens bästsäljande brassestol. På stranden finns det inte mycket annat att fokusera på än andra människor och attiraljer i omgivningen. Varför inte utnyttja detta guldläge att sprida ert budskap? Tryck er logga på baksidan av brassestolen och ert budskap kommer garanterat uppmärksammas av många soldyrkande semesterfirare. Kontakta oss idag och vi garanterar er att ta fram ett vinnande koncept för just ert företag.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress