Braständare

Här listar vi alla våra braständare. Du kan få vissa braständare med tryck, och andra med gravyr. Mer information om respektive braständare hittar du om du klickar på någon av produkterna nedan.

Andra typer av braständare

En annan typ av braständare är stor tjocka tändstickor. I dagsläget erbjuder vi bara tändstickor, men ej den typen av braständare. Söker du som kund ett större antal tjocka tändstickor är du välkommen att kontakta oss. Vi har ett brett kontaktnät över hela världen och kan lösa de flesta produkter.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress