Brevöppnare

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Brevöppnare

Tänk om ditt företag kunde synas varje gång en person öppnar posten. Det skulle innebära att din logo syns i princip varje dag. Med egen logo på brevöppnare så kommer din logo bli en del av din kunds vardag.

Långsiktigt byggt varumärke

En brevöppnare med tryck kan vara av olika kvalitet beroende på om det är en give away eller om den fungerar som företagspresent. Sannolikheten att din kund behåller din brevsprätt med tryck är såklart större om den är lite lyxigare, men samtidigt kan du dela ut fler brevöppnare med tryck och hålla budget, om du väljer en billig brevsprätt.

Öppna alla viktiga brev med en brevsprättare

Brevöppnare är samlingsnamnet för olika typer av redskap som används för att öppna kuvert. Tidigare var även äldre böcker ett typiskt användningsområde. Då var det vanligt förekommande att bladen i böcker var oskurna; så för att kunna läsa alla sidorna i boken, fick man lov att sprätta isär dem.
Den vanligaste av brevöppnare typen är brevkniven som, namnet till trots, skiljer sig från en vanlig kniv. Brev ska man sprätta, och inte skära, upp. Brevknivar saknar därför egg; det är endast spetsen som är vass. Detta för att öppna brevet utan att skada innehållet. Brevknivar kallas ofta för brevsprättare, vilket många anser är det mer korrekta namnet.
Brevöppnare är en klassisk kontorsdetalj som kan ser precis hur enkel, snitsig, cool eller iögonfallande som helst. Brevöppnare med tryck har sin självklara plats på skrivbordet.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress