Brickor

Brickor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Brickor med eget tryck

När man pratar om reklam- och profilprodukter tänker många på produkter som ska användas på arbetsplatsen eller eventuellt sådant som kan delas ut på en mässa eller ett event. Men det finns ju också produkter som gör sig bra hemma hos era anställda eller kunder. Ett exempel som passar in på alla områden är brickor med eget tryck. Brickor gör sig lika bra på arbetsplatsen, som på mässan eller som en gåva hem till de ni bryr er lite extra mycket om.


Driver ni café eller restaurang är det det ofta självklart att ha brickor med eget tryck på sin arbetsplats. Men det funkar såklart utmärkt även för andra branscher och arbetsplatser. Oavsett om ni är ett litet, mellanstort eller gigantiskt företag så är brickor i lunchrummet eller matsalen en bra idé. Hur ofta oroar man sig inte för att råka slänga maten på golvet för att man balanserar någon grej för mycket i famnen på väg till lunchbordet? Eller det kanske mest är vi som tycker om att utmana ödet… Oavsett så är det perfekt om det finns några brickor man kan använda när nöden kräver det. De passar lika bra till lunchen som till eftermiddagsfikat eller bara som en snygg inredningsdetalj.


Brickor är också en väldigt fin gåva till kunder eller anställda. Det är den typiska produkten som alla behöver hemma men som många inte tänker på att de behöver förrän de står och balanserar skålar i händerna eller har sprungit fram och tillbaka till bordet några gånger för mycket. Om ni trycker ett riktigt snyggt tryck på era brickor så kommer de komma till användning vid många tillfällen och kanske till och med stå framme även när den inte används.

Olika typer av brickor

Har ni kommit så långt att ni bestämt att det är dags att införskaffa fina brickor så finns det såklart också ett flertal varianter att välja på. Tidigare har brickor av plast varit det som de allra flesta varit ute efter men det finns många varianter att välja på. Idag är nog det allra mest populära att beställa brickor av trä men även brickor i bambu har fått sig en uppsving i popularitet. Oavsett material är ju det viktigaste att det är brickor med rätt design, både rent formmässigt men också att ni kan få brickor som passar er egen design. Därför finns det brickor inte bara i olika material utan också i olika former och storlekar, så att vi ska kunna hitta vad som passar er bäst. Det finns brickor som är avlånga, runda brickor, brickor med mer eller mindre kant och specialutformade brickor.


Även om det mest populära att beställa vanliga, traditionella brickor, som är antingen rektangulära eller runda så finns det såklart tillfällen när det krävs helt andra brickor. Ska ni dessutom använda era brickor som gåvor är det kanske extra kul att ge bort något som är ännu lite mer speciellt, även om det är speciellt bara att ge bort brickor som är era egna. Men vill ni kika på en lite annorlunda modell så kan det till exempel vara en bricka för att äta i sängen, snyggare serveringsbrickor, brödkorgar eller kopphållare.

Trycka brickor

Något som gör brickor till en väldigt smidig produkt är också att ett flertal modeller kan tryckas utfallande digitalt. Det är alltså lite finare ord för att brickorna går att trycka hela vägen utan i kanten och att ni dessutom inte behöver ta hänsyn till något antal färger eller andra begränsningar i ert tryckunderlag. Vill ni ha någon av modellerna som går ifrån de traditionella brickorna så finns det lite mer begränsningar men väljer ni en av de vanliga modellerna så är det inga problem att få brickor med helt eget tryck och brickor med ert eget motiv. Dessutom går de flesta brickor att trycka på båda sidor så att ni verkligen kan få plats med allt ni vill säga med era brickor.


Så oavsett om ni behöver brickor till ert café, vill snygga upp lite i lunchrummet eller skämma bort era kunder med en fin gåva så ska vi kunna lösa rätt brickor för er. Vad ska vi servera först?

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress