Cerat

Cerat

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Cerat och Lypsyl

Något som är bra att veta är att Lypsyl är ett registrerat varumärke som tillverkar cerat och läppcerat. Det riktiga namnet är alltså cerat eller försvenskningen cerrat.

Cerat som profilprodukt

Vår erfarenhet är att kunden behåller läppcerat under en längre tid, och förvarar det dessutom väl. Cerat köper man normalt på sitt apotek eller i sin matbutik. Många ser det som en onödig kostnad, så ett cerat som give away är inte svårt att få folk att plocka på sig på mässan!

Äkta lypsyl med tryck

Eftersom Lypsyl är ett registrerat varumärke, som alla känner till så har vi många kunder som frågar efter just lypsyl med tryck. I dagsläget har vi ingen leverantör av äkta lypsyl, men är du intresserad av en större beställning, så kan vi undersöka möjligheterna. Att tänka på är dock att det inte finns mycket utrymme på en förpackning eftersom Lypsyl själva fyller upp stor del av den.

Övriga cerat med tryck

Vill du trycka cerat med egen logo och dela ut till kunderna behöver du inte vara orolig för att våra no-name-cerat skulle vara av sämre kvalitet. Så länge man inte förvarar dom för varmt så håller dom riktigt länge!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress