Mattor

Mattor
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Entrémattor som logomattor

Våra entrémattor är perfekta reklambärare. Lätta att tvätta och slitstarka. Välja mellan olika modeller till bästa pris. Är du ute efter en entrématta med tryck så finns flera olika modeller, och skulle du sakna någon så är vi inte sena att komplettera vårt utbud efter dina behov. Kontakta oss för mer information om entrémattor!

Logomattor för företag

Det första intryck du får på ett företag är själva entrémattan. Har du då en logomatta där i stället för en trött grå matta, så bidrar det till helhetsupplevelsen. Våra logomattor går att trycka i flera färger och ger avancerade valmöjligheter.

Minsta beställning för logomattor

Under respektive produkt hittar du information om vilken den lägsta kvantiteten att beställa är. Just på logomattor är detta antal ganska lågt, vilket gör det möjligt även för mindre företag att ha egna mattor.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress