Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Exklusiva Pennor

Efterfrågan på exklusiva pennor ökar och det ligger i tiden. En exklusiv penna ligger bättre i handen och ger ett seriöst intryck när den lånas ut. Företag som beställer exklusiva pennor med tryck är inte sällan advokatbyråer, revisorer och banker. Dessa sektorer måste ge ett seriöst intryck och då fungerar det inte med billigare pennor.

Hitta rätt exklusiv penna

Eftersom det finns många olika modeller av exklusiva pennor kan det vara svårt att hitta. Vårt tips är att du sorterar pennorna efter pris och då får en snabb uppfattning om vad det är för typ av penna. I dagsläget erbjuder Mont Blanc på förfrågan och den redovisas inte i vår katalog.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress