Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Företagsflaggor

Vi levererar företagsflaggar till företag och organisationer. Det finns ett brett utbud i vår katalog och du bör hitta de allra flesta flaggor här. Tittar man under våra övriga flagg-kategorier så hittar du fler flaggor. Alla företagsflaggor trycks med egen logo till väldigt bra priser och alltid med korta leveranstider.

Företagsflaggor som fasadflagga

Den allra vanligaste formen av företagsflaggor är att man använder dom som fasadflagga. Då sätter man själva flaggan på fasaden och man beställer även en hållare till själva flaggan så man enkelt kan montera den.

Om företagsflaggor

Det sammanlagda uttrycket för flaggor som företag använder är företagsflaggor. Det handlar alltid om flaggor med tryck, eftersom det är en logo på flaggan som indikerar att företaget finns i närheten eller i butiken.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress