Fickpluntor

Fickpluntor
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Fickpluntor

Pluntor är välkända accessoarer sedan långt tillbaka och har alltid varit populära att gravyrmärkta. De klassiska fickpluntorna är små, behändiga och förknippas med vätskor av hög alkoholhalt. Under de senaste åren har fickpluntan kommit att få ett nytt uppsving i popularitet. Ett slags retrostatus för fickpluntor har tagit sig i uttryck av modeller i alla möjliga former och färger. Däremot är det ännu den stilrena fickpluntan i blank metall som flest efterfrågar.
Nedan listar vi vårt fulla sortiment av fickpluntor - alla tillgängliga med reklammärkning.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress