Filtar

Filtar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Filtar med tryck eller brodyr

Perfekta företagspresenten både vinter och sommar. En filt kan användas på picknick, likväl som när det är lite kyligt där hemma. Filtar med tryck kan specialbeställas om du vill ha i egen färg. Kontakta oss för ytterligare information. Brodyr på filtar blir ofta lite mindre, eftersom det finns en begränsning i hur stort man kan brodera. Fråga oss om du är intresserad av filtar - vi berättar gärna mer!

Beställ egna filtar med tryck

Betraktat som företagspresent så är filtar med tryck en väldigt klassisk gåva. Filtar kan ges bort t.ex. som julklapp eller sommarpresent. Aktuella gåvobelopp för företag meddelas av Skatteverket varje år. Kontakta oss om du saknar någon filt!

Använd pläden året om

Filtar finns det användning för året om. Ta med en på utflykten eller sitt hopkurad i fåtöljen inlindad i en värmande filt. Ett populärt material för filtar och plädar är fleece. Fleece är miljövänligt då det tillverkas av återvunnet material. Fleecefiltar är varma och mjuka. Det är ett lätt material som är töjbart och enkelt att tvätta. Fleece är extra praktiskt då det inte absorberar vatten i samma utsträckning som annat material. Filtar och plädar är en bra inredningsdetalj. Man kan ha flera filtar i olika färger och enkelt byta efter smak och säsong. En vacker pläd tillför det där lilla extra och kan lyfta hela rummet. Snygga och praktiska filtar är ett måste för hemmet, landstället och för resan.

Filtar i alla former

Det finns filtar i olika material och alla tänkbara former och märkningar. Det kan vara en fleecefilt med egen brodyr i hörnet eller skräddarsydda filtar med digitalt tryck över hela filten. Reklamfiltar med egen logga kan anta vilken form som helst; från klassiska rektangulära eller runda till trianglar eller rent av hexagonformade! Filtar kan anta alla möjliga skepnader av olika slag. En växande trend är att beställa filtar med eget reklamtryck i rolig design. När den tryckta eller broderade filten viras runt kroppen, så bildas motiv med olika teman. Ett exempel är att trycka en fiskfena och förvandla filtbäraren till en sjöjungfru - ett roligt sätt att göra filten extra uppskattad att använda i soffan till fredagsmyset. Här finns inga gränser utan kreativiteten får flöda fritt och skapa ny, lustfyllda fleecefiltar med egen reklamlogga.

Varm, mjuk

Mjukhet och värme är två personlighetsdrag vi värdesätter högt hos våra medmänniskor. Det visar på medmänsklighet och förståelse som får oss att känna oss omhändertagna och sedda. Precis samma egenskaper - mjuk och varm - är vad vi förknippar med filtar och reklamplädar med egen logga. Att ge bort plädar med reklamtryck är mer än att ge bort en profilpresent, det är att visa medvärme och omtanke. En filt känns lätt mer personlig och som en gåva att ta hand om vårda. Som en känslomässig present hör filtar till de mer svårslagna i kombination med användbarhet året runt.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress