Glas

Glas

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Glas med tryck av egen logo

Glas med tryck är inte bara något som passar restauranger. Alla fikarum behöver glas, och dessutom så kan glas med ditt företags logo på vara en uppskattad gåva. Hos oss hittar du ett stort urval av glas för alla tillfällen och för alla typer av drycker. Glas med tryck kan tillverkas på olika sätt, hör av dig om du är intresserad av ytterligare information.

Glas med gravyr

Ett glas kan också graveras med företags logo. Detta ger en lite exklusivare effekt än glas med tryck. Beroende på hur ditt företags logo ser ut så passar det olika med gravyr eller med tryck. Konsultera gärna oss innan du väljer om du vill ha ditt glas med gravyr. Det krävs att din logo är i en färg.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress