Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Glaskoppar – det trendigaste sättet att dricka

För några år sedan slog kaffe- och tekoppar i glas igenom stort. Många kaféer har hakat på "glasvågen" och serverar sina varma drycker i glasklara koppar. Det är något med glas som ger en mysig och lyxig känsla och förhöjer hela smakupplevelsen. Men genomsynliga muggar har även vissa praktiska fördelar; färre sällskap än någonsin råkar säkert förväxla sina drycker sinsemellan.

Att hålla i ett glas med varmt innehåll, kan vara särskilt behagligt på vintern. Glas är ett högst värmeledande material som snabbt anammar dryckens temperatur. Denna egenskap är inte alltid lika välkommen, och då är det bra om glaset har ett öra man kan hålla i. Till skillnad från resten av glaset, behåller örat normaltemperatur och känns aldrig för varmt eller kallt att hålla i. Så man kan alltid unna sig den skönhet och lyxighet som gör glaskoppar så unika.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress