Golfbollar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Logobollar med tryck

Nalkas det företagsgolf och ni vill ha golfbollar med tryck, eller vill du ha logobollar att ge ut till dina bästa kunder? Hos oss kan du hitta din favorit bland golfbollar. Vi har alla kända märken och kan leverera alla logobollar med tryck efter dina önskemål!

Snabb leverans av golfbollar med tryck

Måste du ha dina logobollar med kort varsel, så kan vi trösta med att många av våra golfbollar och logobollar finns i lager. Kontakta oss omgående så kan vi berätta vilka logobollar och golfbollar som finns för snabb leverans.

Golfbollar som profilprodukt

Ur ett marknadsföringsperspektiv är logobollar idealiskt. Att ha egen logo på golfbollar gör att din logo kombineras med ett stort och välkänt varumärke. Livslängden på golfbollar med tryck är också väldigt lång, även om golfbollar flyger ut i skogen så hittar någon annan dina logobollar med tiden!

Golfbollar för alla typer av spel

Golfbollar, även kallade logobollar med eget tryck, finns från många fina sportmärken och kommer i många utföranden för att passa alla spelare och spelstilar. Några exempel på utmärkta märken som gör spelglada logobollar är Callaway, Tietlest och Bridgestone. Alla dessa märken kännetecknas av sitt breda spann och producerar golfbollar för nybörjare som professionella. Andra erkända och populära märken är Topflite, Taylor Made, Dixon och sportjätten Nike. Dixon är att uppmärksammas för de som är ute efter reklam golfbollar med miljötänk. För alla Dixons logobollar är nämligen återvinningsbara, vilket även förpackningen som de levereras i också är. Golfbanor håller landskapen öppna och vårdade, och ekologiska golfbollar med reklamtryck förhöjer den miljövänliga tänket. Vilken typ av golfboll man ska välja är i mångt och mycket en smaksak. Som nybörjare kan man antingen låta plånboken styra helt eller kombinera det med att välja en golfboll som uttryckligen ska fungera bättre för nya golfspelare. Då får man chansen att känna in sig i lugn och ro innan man bestämmer sig att göra större investeringar i mer avancerade och mer kostsamma golfbollar. Hör gärna med vänner och kollegor som kan tänkas ha spelat golf och som samlat på sig tips och erfarenheter rörande vad som passar bäst för olika typer av drive, slag och annat i din spelteknik som kan påverka vad för egenskaper en golfboll bör besitta för att fungera bäst tillsammans med just precis dig som spelare.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress