Grillen

Grillen

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Allt du behöver till grillen

Att grilla är nästan en helig högtid i Sverige. Därför är det extra uppskattat att få en give away till grillen. En perfekt sommarpresent till anställda eller kunder för att visa sin uppskattning.

Ett rent sommarnöje

När det är härliga sommartider, vill vi givetvis passa på att vara ute och njuta så mycket som möjligt. Vi kan inte bara avnjuta maten utomhus, utan även tillaga den i sommarvärmen i stället för i gamla köket. Grillen är omåttligt populär. Det är lätt att grilla, men kräver en nypa tålamod och lite sunt förnuft. Ett vanligt misstag är att inte sätta i gång grillen i tillräckligt god tid. Då är det lätt att tålamodet ryker och man lägger maten på grillen innan kolen brunnit klart. Följderna blir att tillagningen tar längre tid, maten riskerar att brännas eller att till och med börja brinna. Strikt sett kan det inte ens kallas för grillning. Det är inte dags att grilla förrän grillkolen eller -briketterna brunnit ut och den varma glöden infinner sig.
Alla som någon gång har grillat vet att det lätt blir en kladdig historia. Med enkla medel som grillskrapor, -borstar och förkläden blir det enklare att slippa undan fettfläckarna. Andra klassiska tillbehör till grillen som grytvante, grillspade, -tång och -gaffel gör grillningen till ett sant nöje.
Folkets förtjusning till grillning har resulterat i ett stort urval av olika typer av grillar. Engångsgrillar gör det möjligt att grilla nästan helt fritt var som helst. Vad som är viktigt är att ta till vara på den förbrukade engångsgrillen och undvika nedskräpning. Motverka brandrisken – låt aldrig engångsgrillen stå direkt på gräset när du använder eller har använt den. Det bästa är att låta den stå stå på sten som inte kan fatta eld.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress