Isskrapor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Specialbeställa isskrapor

Vi ser gärna att våra kunde specialbeställer sina isskrapor. Allra roligast är om ditt tryck är över hela isskrapan, eller om man formskär isskrapan efter vad som passar för ditt företag.

Klimatet kräver isskrapor

Det är ett kallt land vi lever i. I övriga världen är Sverige, och givetvis hela Norden, känd för sitt klimat. Någon som hjälpte till att sprida rykten om Sveriges kyla, var ingen mindre drottning Desideria. Efter ett liv i sydliga Frankrike, flyttade hon med sin gemål, Sveriges nyimporterade kung, Jean Baptiste Bernadotte, till Sverige. Desideria trivdes aldrig här. Hon upplevde att klimatet var skadligt för henne. Det mest kända uttalandet hon gjorde om sitt nya hemland var att: Sveriges årstider består av två vintrar; en vit och en grön. Desideria bodde aldrig under någon längre tid i Sverige, utan flydde till Sydeuropa och den efterlängtade värmen.
Folk gillar att överdriva det mesta. När det kommer till Sverige, finns myten om att den konstanta kylan tillåter isbjörnar att promenera på gatorna. Riktigt så illa är det inte, vilket vi är tacksamt medvetna om. Men när vintern anländer , blir alla bilägare i varje fall plågade av is, även om det inte slutar på –björn. Vissa redskap går inte att undgå, och vill man ärligt talat inte vara utan. Det är förståeligt att isskrapor därför hör till de absolut populäraste reklamprodukterna. Den stora efterfrågan på isskrapor har öppnat upp för nya, roligare och innovativa varianter. Några exempel är kombinationen isskrapa och vante, eller varför inte med en parkeringsskiva? En verklig utstickare är den figurformade varianten – skrapor i vilken form som helst!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress