Kalendrar

Kalendrar
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Kalendrar med tryck

En klassisk gåva till anställda. En gång om året förväntar sig många anställda att de ska få en kalender med tryck av sin arbetsgivare. Gör dom inte besvikna. Beställ dina kalendrar hos oss så hjälper vi till med allt från originalbearbetning till distribution. Välj bland vårt sortiment här nedan!

Kalendrar för din personliga agenda

Håll koll på viktiga datum och träffar som är viktiga för dig på ett enkelt sätt: använd kalendrar med tryck för att smidigt notera det som händer i ditt liv och som är viktigt för dig. En reklamtryckt kalender kan rymma så mycket, såväl jobbrelaterat som privatsaker. Ett tips är att exempelvis nedteckna jobb och privat med pennor som har olika bläckfärger: välj kanske blått bläck för saker som rör arbetet och svartfärgat bläck för saker som rör fritiden och privatlivet. Händelser som är särskilt viktiga, som till exempel födelsedagar eller speciella möten, kan vara bra att skriva ned i kalendern med ytterligare en färg, förslagsvis röd. Röd är den färg som vi människor uppfattar tydligast med våra ögon, så därför är det en extra bra färg att välja för händelser av olika slag i kalendern som är mer viktiga än andra att lägga märket till.

Kalendrar kan se olika ut beroende på hur de ska användas. Väggkalendrar med tryck har vanligtvis en sida för varje månad med rutor som täcker in alla dagar i den aktuella månaden i fråga. Där är det enkelt att slänga en snabb blick mot väggen för att få veta vilket datum det är i dag och vilka eventuella helgdagar som är aktuella. De flesta väggkalendrar visar även de svenska namnsdagarna, så att man vet när det är dags att uppmärksamma vänner, familjemedlemmar och kollegor. Ofta firas inte namnsdagar så mycket längre, men det hindrar inte namnsdagsbarnet i fråga som blir grattad från att uppskatta uppmärksamheten som en namnsdag kan medföra. Ett grattis är alltid trevligt att få och gör en på gladare humör!

I vår kategori av kalendrar ingår även chokladkalendrar. De är även kända som adventskalendrar, även om det till viss del kan vara ett lite missvisande namn. Det inträffar nämligen endast fyra stycken adventrar varje år, medan kalendern med egen logga består av 24 stycken luckor innehållandes ljuvliga bitar av mjölkchoklad. Om inte annat så hjälper den garanterat till att hålla reda på vilket datum det är i december - om man lyckas hålla fingrarna i styr det vill säga!

De klassiska kalendrarna med eget tryck är de som är i samma format som anteckningsböcker, och vanligtvis har de dessutom anteckningssektioner utöver de som erbjuds under respektive datum. Det blir alltså som en kalender och en enklare notisbok i ett, eller dagbok beroende på vilka typer av anteckningar man nedtecknar.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress