Kepsar

Kepsar
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Kepsar med tryck

Om ni, av någon anledning, försöker begränsa antalet profilprodukter ni vill ha så skulle vi säga att kepsar med er logga på definitivt är en av de produkter ni borde satsa på. Det som gör kepsen till en så bra profilprodukt är att den inte bara går att använda i otroligt många olika situationer men också att den kan användas av mer eller mindre alla. Dessutom är det en produkt som håller länge och kan användas om och om igen.


Oavsett om ni ska dela ut kepsar på en mässa, och är ute efter en prisvärd keps, eller om ni ska ge bort dem som presenter till era anställda, och vill ha en keps av hög kvalitet, så finns det en keps som kommer passa just er. Bland de över hundra modeller vi har att erbjuda finns det kepsar i alla möjliga färgnyanser, modeller och storlekar.


Förutom att kepsar med er logga på väldigt lätt blir snyggt så är det också en väldigt effektiv reklambärare. Det är en av de typiska produkterna som om ni gör ett bra jobb med att välja modell och märkning så kommer er logga snabbt sprida sig bortom era vanliga mottagare. För lyckas ni med (den rätt lätta) konsten att beställa snygga kepsar så kommer de garanterat användas vid många fler tillfällen än bara när ni delar ut dem.

Välja modell för kepsar med egen design

Det finns som sagt en hel drös med olika modeller av kepsar att välja på. Vi kan ordna allt från kepsar riktigt billigt till riktigt exklusiva kepsar. Men å andra sidan är alla kepsar med just er logga riktigt exklusiva. Det som är både positivt och kanske negativt med att beställa kepsar online är att man lätt kan hitta en massa snygga modeller och titta på alla samtidigt. Om det känns överväldigande så hjälper vi såklart gärna till så att vi kan hitta den modell av kepsar för tryck som passar er bäst.


Det som är skönt med kepsar är det är ett av få klädesplagg där ni inte behöver fundera så mycket över om ni ska ha kepsar till herr eller kepsar till dam, eller både och. För alla modeller passar alla. Ska ni däremot ha kepsar till barn så kan vi behöva fundera en extra vända på om ni ska ha olika modeller för vuxna och barn, det är ju tråkigt om någon drunknar i sin keps för att den är alldeles för stor. En annan sak som kan vara bra att ha i bakhuvudet (eller ovanför skärmen, det är ändå den vanligaste placeringen av märkning på en keps) är om ni tänker er att ni vill brodera eller trycka er design. Det kan kännas som en världslig sak i sammanhanget men faktum är att val av modell kan påverka era möjligheter att välja märkningsmetod sen. Ett tryck behöver nämligen en plan yta och gör sig inte bra tvärs över en söm. Brodyr däremot är inga problem att sätta över en söm, det kommer se bra ut ändå. Sedan beror det på hur er logga eller design ser ut också, olika motiv passar olika bra för de olika märkningsmetoderna. Men det kan alltså vara bra att ni har i åtanke om ni önskar kepsar med tryck eller kepsar med brodyr.


Istället för att fortsätta tjata om att vi har en massa modeller av kepsar att välja bland (men det är sant, vi har över hundra stycken att välja på!) så tänkte vi underlätta urvalet lite för er. Om ni inte redan vet med er vilken typ av keps ni är ute efter så har vi skrivit ihop några av de sorters kepsar vi har, så att ni kan känna efter om någon av dem känns rätt för just er. Det här är dock inte alla kategorier av kepsar som finns och som vi har, men åtminstone ett urval av de som är mest populära.


Armékepsar. Den här kategorin, som också kan kallas armykepsar eller militärkepsar, definieras av att de har en form och design som efterliknar de gamla skärmmössorna från militären. Det utmärkande för de här kepsarna är framför allt avsaknaden av paneler och skärmranden längst ner som går runt hela kepsen. Det allra vanligaste för de här modellerna är att de är antingen naturfärgade, i kamouflagemönster eller khakigröna, perfekt om ni behöver gömma er av någon anledning helt enkelt. Självklart behöver man inte vara en del av militären eller liknande för att använda de här modellerna, de funkar precis lika bra om man bara tycker att de är coola.


Truckerkepsar. Vid första anblick kan truckerkepsar, också kallade trucker hats eller mesh caps på engelska, se väldigt mycket ut som vilken keps som helst. Förutom att det här klassiskt är en baseballkeps så ligger den stora skillnaden i kepsen baksida som är gjord i nät. Det är just därför kategorin också kallas mesh cap på engelska eftersom nätet heter mesh på engelska. Truckerkepsarna var otroligt populära för några år sedan men även om de kanske inte toppar popularitetslistan längre så är det inte en kategori att räkna bort. Det är en modell som ofta kopplas ihop med lastbilschaufförer och jordbrukare vilket också gett den status som en tuff och funktionsduglig arbetarkeps, inte alls illa.


Sandwich. Nej, vi ska inte försöka övertyga er om att sätta en smörgås på huvudet. Men sandwichkepsarna är faktiskt en av de kategorier som beställs allra mest från oss. Det som utmärken en sandwich är att de har en rand längst ut på skärmkanten som är i en annan, ofta kontrasterande, färg än resten av skärmen. Det är ett väldigt enkelt men snyggt och diskret sätt att göra en annars enfärgad keps lite mer intressant och iögonfallande.


Sport- och funktionskepsar. Kepsar är ju generellt väldigt sammankopplade med sport och bärs ofta innan, under eller efter en mängd olika sportaktiviteter. Det är till och med så att de flesta av våra kepsmodeller är uppkallade efter baseballspelare i den amerikanska ligan. Det som utmärker att en keps klassas som just sportkeps är antingen att de är gjorda i snabbtorkande funktionsmaterial eller att de är anpassade för en specifik sport, som till exempel kepsar för golf med en bollmarkör på skärmen.


Yrkeskepsar. Även yrkeskepsar kan vara gjorde i funktionsmaterial men är det som särkskiljer dem är att de är gjorda för att ha på sig under arbete. De är ofta i ett material som är tåligare och ska klara lite slit och släng. Dessutom kan de också vara utrustade med andra accessoarer som till exempel reflexer eller LED-ljus. Det handlar helt enkelt om att skydda och förenkla arbete i svårare situationer, till exempel i vind, regn eller mörker.


Märkeskepsar. Den här kategorin är ganska självförklarande. Även om alla kepsar såklart tillhör ett varumärke men de här kepsarna kommer från mer välkända märken, som till exempel kepsar från Adidas eller kepsar från Nike. Även om många andra kepsar kan nå samma nivå av kvalitet så inger den här typen av märken en trygg och positiv känsla just eftersom de är välkända. Det gör den här kategorin av kepsar till de perfekta valen om det är så att ni ska ge bort era kepsar som fina gåvor.


Barnkepsar. Sist, och faktiskt minst i storlekarna, har vi kepsarna som passar på mottagarna med lite mindre huvuden. Som sagt så är kepsar en så bra profilprodukt eftersom att ni oftast inte behöver välja ut flera olika modeller för att alla ska hitta något som passar. Men till just barn kan det vara bra att välja en egen modell. Framför allt för att de vanliga kepsarna oftast är alldeles för stora. Men dessutom uppfyller alla våra barnkepsar EU:s krav för säkra barnkläder så att ni inte ska behöva oroa er för att ge bort något olämpligt. Utöver det finns många av barnkepsarna i synliga, fluorescerande färger eller med reflexer för att öka synligheten.


Så vad ni än är ute efter för kepsar till ert företag så tror vi att ni ska kunna hitta en modell som passar er. Tycker ni att det känns som att det är lite för mycket så tveka inte att be oss om hjälp. Vi kan både ta fram förslag som vi tror skulle passa er men kan ofta också skicka prov till er så att vi får känna och klämma på modellen innan ni bestämmer er.

Trycka kepsar

När man ska märka sina kepsar är tryck absolut ett alternativ men det finns andra alternativ att titta på också. Med just kepsar så behöver vi ta hänsyn till såväl hur ert tryckunderlag ser ut som hur modellen av keps som ni valt ser ut.


<p<Om ni vill trycka ert motiv är det viktigt på kepsar att det inte är ett alltför detaljerat motiv. Dessutom behöver det bestå av bara raka färger, vi kan alltså inte trycka något nyansskiftningar. Utöver detta så behöver trycket en plan yta att fästa. Det innebär att för att det ska bli så snyggt som möjligt så får man antingen sätta trycket på en av panelerna, det brukar vara snyggt att välja att sätta motivet i utkanten av framsidan. Annars finns också ett flertal modeller av kepsar som inte har någon söm mitt på fram, som annars ställer till det, och då är det såklart fritt fram att trycka mitt på kepsen. Är det så att priset är en avgörande faktor så är kepsar med tryck rätt väg att gå. Även om kepsar generellt inte är någon dyr profilprodukt så är att trycka kepsar billigt även i kepsvärlden.</p>

Förutom att trycka sitt motiv så är det också väldigt snyggt att brodera på sina kepsar. En brodyr gör snabbt att även det enklaste motivet ser väldigt exklusivt ut. Det positiva med en brodyr är också att hållbarheten ökar. Även om ett tryck har bra hållbarhet så får man räkna med att en keps snabbt utsätts för en hel del slitage i form av framför allt sol och vind. Även om en brodyr också påverkas av de faktorerna så slits det inte alls i samma grad. Brodyren blir heller inte påverkad av sömmar på samma sätt som ett tryck. Det innebär att det är oftast inte är några problem att placera motivet över en söm om ni vill ha en brodyr. Så om ni väldigt gärna vill ha en modell som har en söm precis där ni vill ha ert motiv så kikar vi på att brodera ert motiv.


För både ett tryck och en brodyr behöver ert motiv bestå av så kallade raka färger. Det innebär att det behöver vara uppbyggt av färgblock och inte kan innehålla några nyansskiftningar. Men det innebär inte att det är kört om ert motiv är lite mer komplicerat än så! Ett tredje alternativ är nämligen att ta fram tygmärken till era kepsar. Då gör vi helt enkelt märkningen separat på märken som vi sedan syr fast på era kepsar. Det fiffiga med det här är också att vi kan göra antingen broderade eller tryckta märken. Broderade märken är en väldigt snygg lösning och det bästa med trycka märken är att de trycker vi med sublimering. Sublimering är en sorts digitaltryck vilket innebär att era märken kan bli väldigt detaljerade och innehålla en massa nyansskiftningar om ni så vill.


Så oavsett vilken modell på keps ni är ute efter och oavsett vad ni vill märka dem med så är vi säkra på att vi kan hitta en lösning som passar er. Så det är bara att höra av er när det är dags för en beställning, oavsett hur långt ni kommit i ert beslutsarbete.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress