Köksredskap

Köksredskap

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Köksredskap

Hitta köksredskap som används som profilreklam. Märk dina köksredskap med ett reklamtryck och du har en position i någon hem för en lång tid framöver!Mycket tid ägnas i köket, som bekant är hemmets hjärta. De flesta förknippar kök med betydelsefulla minnen och positiva känslor. Genom att erbjuda köksprodukter till dina anställda och kunder blir ditt företag en del av dessa fördelaktiga associationer. Och glöm inte: Vägen till mannens hjärta går genom magen!

Kökets totalrenovering

Under några få decennier har köket genomgått stora förändringar. Nu för tiden är det knappast märkvärdigt att ha matbordet i köket och äta maten där. Det här är en ganska ny företeelse. Visst, det fanns folk som åt i köket även förr, men då rörde det sig om inga andra än tjänstefolket. Köket var länge tjänstefolkets tillhåll, och var helt enkelt hänvisade dit. Blotta tanken att stiga in i sitt eget kök var länge en främmande tanke. Det gällde i synnerhet de rikare hushållen. Här är det Hallwylska palatset i centrala Stockholm ett utmärkt exempel. Bostaden, som alltså var stort nog att kallas för palats, stod klart nära sekelskiftet 1900. Det var på sin tid det mest påkostade bygget för en privatbostad. Fru Hallwyl besökte palatsets kök sammanlagt: 1 gång!

Trots att ägarna på den här tiden knappt visste hur deras kök såg ut, var de ändå måna om att köket var i gott skick och såg bra ut. Det kanske inte var på samma nivå som i dag, men det kanske har att göra med att vi är i våra kök dagligen. Något som verkligen märks; svenskarna renoverar sina kök i genomsnitt så ofta som vart sjunde år!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress