Kompaktparaplyer

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Paraplyer som tar mindre plats

Det är alltid betryggande att ta med ett paraply på resan. Vädret kan vara oberäkneligt och snabbt slå om utan förvarning. Med ett paraply nära till hands har du färre bekymmer att tänka på. Vanliga paraplyer kräver dessvärre en stor del av packutrymmet. Det är här som kompaktparaplyerna träder in. Med ett hopfällbart skaft och mindre regnskyddsyta tar ett kompaktparaply med eget tryck inte alls lika mycket plats. Det går enkelt att ta med även i mindre handväskor. Kompaktparaplyer med eget tryck är en uppskattad give away med en given, om än liten, plats i alla väskor.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress