Kondomer

Kondomer
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Reklamkondomer

Kan tyckas fyndigt, men kondomer används av väldigt många. Vi erbjuder kondomer med tryck av egen logo så att du kan dela ut dessa. Det är ett roligt sammanhang att synas i och mottagaren får alltid ett leende på läpparna. Reklamkondomer är en uppseendeväckande give away som sällan slänger.

Säkra ditt varumärke

Kondomer skiljer sig från andra preventivmedel genom att inte bara skydda mot oönskad graviditet, utan även könssjukdomar. Det är även den enda ickepermanenta preventivmetoden för män och kräver inget medicinskt ingrepp eller risk för hormonpåverkningar.
I hundratals år har kondomer figurerat i alla möjliga former. Ett känt exempel är från 1500-talet då kondomer av djurtarmar tillverkades för hand. De var däremot inget för allmänheten, på grund av det höga priset och exklusiviteten. Det var inte förrän på 1800-talet som de förfinades och blev tillgängliga för en större del av befolkningen. Den typen av kondomer som vi är bekanta med kom först på 1900-talet. Men det var ingen omedelbar framgång, inte heller i Sverige. Här stiftade regeringen en preventivmedelslag som starkt reglerade försäljningen av kondomer. Det mest speciella med lagen hade däremot inte med försäljningen att göra, utan det totala förbudet att sprida information och att upplysa om preventivmedel. Flera läkare motsatte sig lagen och grundade RFSU (riksföreningen för sexuell upplysning), en förening som är verksam än i dag. Efter flera decennier fick de sin vilja igenom. På 1930-talet avskaffades preventivmedelslagen, även om det dröjde så sent som till 1970-talet tills dess att alla restriktioner avlägsnades.
1970-talet må kännas som sent, men Sverige var faktiskt bland de första länderna att avkriminalisera preventivmedel. Detta har bidragit till att sprida bilden av svenskarna som frisläppta med en avslappnad attityd kring sexualitet. Många andra delar av världen har följt samma spår. I takt med detta har spridningen av könssjukdomar minskat kraftigt.
Kondomer är en populär give away för många olika typer av evenemang. Att beställa kondomer med eget tryck visar på företag med en skämtsam likväl som ansvarstagande sida.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress