Kundvagnsmynt

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Kundvagnsmynt

En klassisk give away som passar alla företag. Ett kundvagnsmynt eller en kundvagnspollett är en lite nyckelring som kunden använder alla gånger man behöver en kundvagn och inte har tillgång till något mynt, vilket händer allt oftare med tanke på att kontanter används mer sällan som betalningsmedel. Våra kundvagnsmynt går att trycka med egen logo eller eget budskap i flera färger. En del kundvagnsmynt är dock avsedda för ingravering vilket ger en lite exklusivare upplevelse.

Trycka kundvagnsmynt?

Överväger du att trycka kundvagnsmynt, så är du säkerligen redan övertygad om att det är en bra reklamyta. Men hur uppstod denna reklamprodukt egentligen? Varför finns något så korkat som kundvagnsmynt.

Bakgrunden är att diverse handlare upplevde problem med att kundvagnarna fick fötter. Kunder tog sig friheten att köra kundvagnen hela vägen hem, om man tyckte att man hade gångavstånd från affären. Lösningen för handlarna var att kräva lite pant, för att du använder deras kundvagn. Det gjorde att både kunden fick ut något av att lämna tillbaka, men även att den som inte hade något bättre för sig kunde tjäna en femma om man returnerade vagnen där den hörde hemma. Kreativa reklamare kom då plötsligt på idén att skapa ett kundvagnsmynt. Eftersom ett kundvagnsmynt bara har en funktion (till skillnad från vanliga mynt, som då har flera) så kunde du ha det i plånboken eller nyckelknippan och alltid veta att du kunde ta en vagn när du behövde den. Det blev också en perfekt exponeringsyta och en uppskattad give away. Kundvagnsmynt med tryck sålde som smör i solsken och fanns på i princip varenda mässa och låg i varenda bil. Plötsligt stod handlaren där utan vagnar igen. För vem returnerar en kundvagn, utan att få en femma… det fick man ju förr?

Även om det inte är helt moraliskt att beställa kundvagnsmynt med tryck, så skapar det ändå glädje för de allra flesta. Innerst inne är de flesta ansvarstagande människor som är värda att lita på!

Finns kundvagnsmynt i framtiden?

När vi går allt mer mot det kontantlösa samhället, är sannolikheten allt mindre att du har ett mynt till din kundvagn. Vad vi på Medtryck sett i spåkulan så finns ett bäst-före-datum för kundvagnsmynt. Produkten i sig, motverkar syftet till varför det behövs. Dessutom så kommer det garanterat att finnas enklare lösningar för dig som kund att handla i framtiden. På samma sätt som dagens ungdomar idag inte vet varför man trycker på en diskett för att spara en fil, kommer sannolikt inte framtidens ungdomar att veta varför ikonen ser så konstig ut när man ska lägga ner några produkter i sin kundvagn, när man handlar på Internet. Ska du beställa kundvagnsmynt med tryck bör du därför skynda dig att fynda, om du inte vill att dina kundvagnsmynt ska hamna på museum.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress