Lösviktsgodis

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Reklamgodis i lösvikt

Alla blir glada av reklamgodis och vi erbjuder möjlighet att köpa lösviktsgodis. Då blir det betydligt fler karameller än om du delar ut förpackningar.

Lösviktgodis i Sverige

Sverige är landet med längst lösgodishistoria. Vid lösviktsgodisets begynnelse, fick kunden gå till kassan och tala om vilket smågodis hon önskade. Godiset, som förvarades bakom disken, plockades ihop av expediten.
På 1950-talet var köande föräldrar med sina godissugna barn en vanlig syn lagom till helgen. Det var nämligen under detta årtionde som begreppet “lördagsgodis” myntades. Många föräldrar håller än i dag fast vid samma princip, som i första hand går ut på att skydda tänderna.

Startskottet kom 1985

År 1985 gav Livsmedelsverket och Hälsomyndigheten klartecken för ett nytt tillvägagångssätt av lösgodisförsäljningen. Godiset skulle finnas tillgängligt i själva butiken, precis som andra produkter. Olika sorter skulle sorteras mellan olika lockförsedda behållare. Med ett spadliknande hjälpmedel fick konsumenterna för första gången själva välja plockgodis på egen hand. Plockgodis blev därför snart även känt, kort och gott, som självplock.
Urvalet av lösviktsgodiset har med åren bara ökat. Några vanliga förekommande komponenter är karameller, chokladbitar, gelégodis och kolor. Alla har sin personliga favorit, likväl som en avskydd sort. Den genom tiderna mest hatade, men även mest älskade, smågodis är ingen mindre än saltlakrits. Oavsett vad man tycker om lakrits är lösgodis ett bra alternativ. Man väljer själv vad som hamnar i godispåsen och mängden blir större.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress