Magneter

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Magneter med tryck

Här samlar vi olika typer av magneter med tryck. Allt från kylskåpsmagneter till vår lite annorlunda magnet som fungerar som bokmärke. Magneter med tryck kan specialbeställas helt enligt dina egna önskemål!

Öka företagets dragningskraft

Magnetism, två poler som dras mot varandra. Mer än så kan vara svårt att förstå. Ämnet är ett helt vetenskapligt forskningsområde som flera historiska vetenskapsmän specialiserat sig i. Var fascination för magneter märks i vårt språk. Många liknelser grundar sig på magnetiska egenskaper i form av dragningskraft och motsatta poler. De används för att förklara kärlek, attraktion och frånstötning.
Magneter kan delas in i två grupper: permanenta och elektriska. De permanenta är magnetiska av naturen. Det handlar vanligtvis om olika typer av mineraler och stenar. Faktum är att magneter fått sitt namn efter magnetit; en mineral som de gamla egyptierna använde sig av. Elektriska magneter drivs av elektricitet. De är alltså enbart magnetiska när strömmen är påslagen. Stora, kratiga magneter brukar vara elektriska. Ett exempel är de gigantiska magneterna som finns på bilskrotar.
I vardagssammanhang, är det kylskåpsmagneter som vi är vanast vid att se. Det är ett praktiskt sätt att fästa scheman och påminnelser på en plats som man garanterat ser varje dag. Magneter med tryck är en vanlig souvenir och passar bra ihop med övriga kylskåpspoesin. Bokmärken med magneter är en annan uppskattad pryl. Till skillnad från vanliga bokmärken, som riskerar att falla ur boken, håller sig bokmärksmagneten på plats så att du säkert vet var läsningen slutade sist. Öka företagets dragningskraft på marknaden med magneter med eget tryck.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress