Mappar

Mappar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Offertmappar och snoddmappar

Vi erbjuder specialtillverkade snoddmappar och offertmappar med tryck. Offertmappar är utmärkta budskapsspridare och en perfekt profilprodukt. Har du några speciella önskemål kring hur du vill att din offertmapp ska se ut, så kan du kontakta oss. Normalt så förser man produkten med tryck av egen logo, men man kan göra både snoddmappar och offertmappar så mycket roligare. Kontakta oss omedelbart, så hjälper vi gärna till med designförslag på dina offertmappar.

Skräddarsy dina offertmappar

Vi erbjuder möjlighet för dig att bestämma varenda mått på offertmappar. Välj placering av tryck och storlek. Har du en idé så har vi en lösning. Kontakta oss om det verkar intressant.

Mappar av alla slag för alla tillfällen!

Mappar med reklamtryck fyller en väldigt viktig funktion vilket är att skydda dokument och hålla dem fina och oskrynklade under transport och så klart vid överlämning till kunden i fråga. En vanlig mapp består av två hårdare sidor som är lite större än ett A4-sida, just för att blad i den vanligaste storleken som är A4 ska få gott om plats. Två klassiker inom kategorin mappar med egen logga är snoddmappar och offertmappar. Snoddmappar utmärker sig med sin stängning i form av minst en snodd, men i de flesta fall rör det sig om hela två stycken snoddar, som sitter på utsidan av mappen och ser till att hålla den stängd och håller innehållet på säker plats i mappen. Offertmappar har ett mer tydligt syfte, det att kunna visas upp för ens kunder med inbjudande förslag och offerter. Då ger det som bäst intryck när den aktuella offerten ligger snyggt paketerad i en fin och gärna lite informativ offertmapp med eget tryck. I de flesta fall saknar offertmappar stängning med snodd, utan i stället så är det vikningar i mappen som gör att den går att stänga säkert. Det är något som i många fall ger ett snyggt och professionellt intryck som uppskattas av många kunder. För att återgå till andra typer av mappar, så finns det utöver snoddmppar plastmappar av andra slag som till exempel har en klickstängning i mitten på den öppna långsidan. Sedan har vi reklammappar med eget tryck som saknar stängning helt. Så länge de typerna av mappar inte överbelastas med för många blad av papperssidor så håller de mapparna också papperna väl på plats. Bästa användningsområdet för helt öppna mappar som inte går att stänga är på skrivbordet eller åtminstone i skrivbordsområdet där man snabbt kan vilja ha tillgång till dokument utan att behöva syssla med öppningar och stängningar så mapparna i vilket fall som helst ändå vanligtvis inte förflyttas några längre sträckor som oftast inte överskrider avståndet mellan några skrivbord. Det vanligaste materialet på kontorsmappar med reklamtryck är plats, medan för offertmappar är det laminerat papper som är mer vanligt förekommande. Platsmappar är mjukare, medan offertmappar behöver ha lite tuffare och hårdare yta för att hålla för alla nyfikna kunder som vill kika på alla fina erbjudanden.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress