Måttband

Måttband

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Måttband

Om du någonsin har flyttat så vet du att man då alltid behöver ett måttband. Vi erbjuder möjligheten för dig att beställa måttband med tryck av din egna logo eller ditt budskap. Finns i flera olika färgglada modeller och utföranden. Notera alltid att vi har ett minsta antal för beställning.

Måttband som räcker länge

Måttband är alltid bra att ha lättillgängligt, så väl som i hemmet som på kontoret. Se alltid till att undvika missbedömningar när det kommer till mått. Det typiska måttbandet är mjukt och har fjädring för återspolning. Själva måttbandet är 1-2 meter, vilket räcker långa vägar.

Renoveringsälskande Sverige

Svenskarna älskar att renovera. Vart sjunde år tycker vi att det är dags att göra om köket. Varje TV-kanal har satsat stort på att lansera sin alldeles egen förebild inom genren: Ernst Kirchsteiger, Martin Timell och Simon och Tomas. Alla har de fått plats i det stora intresserummet för renovering och inredning. Det kraftigt ökade antalet hemmafixare har till och med blivit kallat för Timell-effekten. Men alla spontana hemrenoverare och efterfrågade hantverkare har sina baksidor. För många privatpersoner har det gått snett när de givit sig på för stora projekt på egen hand. Allt fler fuskbyggen uppdagas. Till mångas förtret, men absolut inte för TV-kanalerna. Genast blommade en ny typ av inredningsprogram upp: den korrigerande typen. Medan de statliga kanalerna ställer fuskbyggare till svars, reser inredarna landet runt för att råda bot på svenska folkets dåliga smak. Vad kan nästa steg bli månntro? Program där programledarna ställs till svars?

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress