Munskydd

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Att trycka munskydd

Vi kan hjälpa dig att trycka munskydd i olika varianter. Vissa av våra munskydd är tvättbara, och vissa är engånsprodukter. Skulle du vilja ha munskydd för engångsbruk så är det i regel själva förpackning som vi trycker, och inte själva munskyddet. Oavsett om du önskar engångs- eller flergångs-munskydd så har vi dock självklart en lösning.

Trycka ansiktsmasker

Vi får också frågor om att trycka ansiktsmasker. Det kan vi självklart också hjälpa till med. I dagsläget presenterar vi dock inga på vår sajt, så enklast är att du mailar oss, eller ringer oss och så kommer vi att hjälpa dig att beställa ansiktsmasker med tryck. Vill du ha något speciellt, utöver de munskydd vi presenterar så gör du såklart likadant. Det är alltid enklare att fråga än att försöka ta reda på informationen själv, och vi finns verkligen till för att hjälpa. På tryggt avstånd via telefon eller mail.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress