Necessärer

Necessärer
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Necessärer

För alla kunder som är på resande fot. En necessär hänger med i handbagaget och är en perfekt give away för den givmilda företagaren. Välj bland vårt utbud av necessärer med tryck här nedan.

The bare necessities

I necessären ryms ingenting annat än det absolut nödvändigaste. För trehundra år sedan var det parfymer, på sin höjd lite kosmetika och kammar, som gällde. Med andra ord var personlig hygien inte någon vidare populär sysselsättning under denna tid.
Innehållet har ökat allt eftersom, vilket har höjt storleken och kraven på dagens necessärer. Den typiska necessären har många olika typer av fack, nätfoder, hållare för till exempel kajalpennor och ibland en liten spegel. En sak har inte förändrats på trehundra år: det är bara det nödvändigaste som får plats i necessären.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress