Notisblock

Notisblock

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Notisblock

Ett stort urval av notisblock är nödvändigt för oss. Vi vill ha en produkt som passar till alla kunder och har därför lagt ner extra mycket tid på att du ska hitta ett notisblock som passar ditt ändamål.

Notisblock med tryck

Våra notisblock går att trycka i flera färger. De flesta går att trycka i fullfärg så att även de mest avancerade logotyperna blir riktigt effektfulla. Vi gör gärna kostnadsfria korrektur på notisblock med tryck. Kontakta oss för ytterligare information om det.

Notera med notisblock

Notisblock med eget tryck är vad som även kan kallas för post it-lappar, det vill säga en liten fyrkantig lapp med klisterrand på baksidan samlade på hög. Lapparna har stort användningsområde, men i främsta hand används de för att lämna små, korta meddelanden eller för att komma ihåg saker. Därför är post it-lappar även kända som kom ihåg-lappar. Det blir nästan som kontorslandskapets motsvarighet till blommornas förgätmigej - i alla fall namnmässigt. Man har stor nytta av notisblock med egen logga på kontoret så väl som i hemmet. Får man en plötslig snilleblixt man vill dela med sig av eller rent av påminna en kollega om något som gått för dagen, är det mycket praktiskt att lämna ett kort och koncist meddelande på ett litet notisblad med reklamtryck. Till skillnad från andra papperslappar man kan skriva på, så har kom ihåg-lappar med eget tryck fördelen att kunna fästas på något ställe där de är enklare att lägga märket till och uppmärksamma. Sätt den på ställen som datorn, stolen eller dörren. Var man än väljer att fästa sina post it-lappar med reklamtryck kan man vara säker på ett de är enkla att avlägsna och att de inte förstör ytan som de suttit på.

Notisblock med eget reklamtryck innehåller i många fall mer än endast post it-lappar, eller sticky notes som de också kan kallas. Annat innehåll i ett notisblock set är anteckningsblock i miniformat och markeringsremsor. Anteckningsblocket är vanligtvis större än kom ihåg-lapparna och har oftast en mer neutral färg som vitt eller naturfärgat. De sticker inte ut på samma sätt som post it-lapparnas färggranna sidor i guld, rosa eller grönt vilket är de vanligaste färgerna för notislappar. Anteckningsblockens sidor är i de flesta fall blanka och är därmed varken linjerade eller rutade. Detta beror till stor del på det lilla formatet där linjer eller rutor riskerar att ha en begränsande eller rent av hämmande effekt. I stället kan man fritt skriva, skissa, teckna, klottra och plottra helt fritt över de små anteckningssidorna.

Det andra vanligt förekommande innehållet, som kallas markeringsremsor, används främst vid läsning. I första hand förknippas markeringsremsor, eller markörremsor som de också kan kallas, med studenter och deras litteratur. Markeringsremsor i notisblock med egen logga används ungefär som bokmärken fast på ett lite annorlunda sätt. När bokmärken används för snabbare kunna återuppta sin läsning där man sist slutade vid, hjälper markeringsremsor i stället en att blicka tillbaka på särskilt viktiga och avgörande partier i boken i fråga. Det är ett fint komplement till överstrykningspennor och gör det enkelt att hitta till de viktigaste partierna i respektive kursbok. Notisblock är helt enkelt något som inte bara uppskattas på kontor och i hem, utan hos studenter också!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress