Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Få ner ditt budskap på papper

Pappersflaggor med eget reklamtryck är en mycket bra och populär marknadsföringsmetod. Till denna kategori hör även andra tryckta pappersprodukter som posters, flygblad och vindsnurror i laminerat papper. Gemensamt för alla pappersblad med logotryck är det lilla formatet och de stora möjligheterna. De stora mängderna och låga priserna möjliggör vid spridning som blir sett av många personer inom alla tänkbara tillhörigheter. Att sätta något på pränt kan handla om att uppmärksamma om någonting nytt, eller kanske ett erbjudande eller varför inte ett viktigt budskap. Vad du än vill pryda dina logotryckta flaggor eller reklamblad med, så kan du vara helt säker på att Medtryck levererar! Vi har stor erfarenhet av trycksaker vilket givetvis inkluderar pappersprodukter som flyers och pappersvimplar. Det kan handla om att vifta med pappersflaggor med egen logga vid exempelvis en parad eller på en festival. Ett annat allt vanligare användningsområde är bordsplacering. Även om bordsflaggor i tyg naturligtvis är vanligast så kan även pappersflaggorna med reklamtryck med lätthet användas för samma syfte vid middagar eller andra tillställningar.

Liten flagga - stort område

Flaggor är viktiga symboler som används för många områden och med många olika innebörder. Ämnet är så stort att det finns en hel vetenskap om flaggor som kallas för vexillologi. Ordet kommer från det gamla latinska ordet för flagga som heter ”vexillum” och ”-logi” som ungefär betyder ”läran om”. Inom denna vetenskap rymmer alla typer av flaggor och inte endast nationsflaggor, som man lättast kommer att tänka på. Men gör bland annat skillnad på nationalflaggor (detsamma som nationsflaggor) och internationella flaggor. Nationalflaggor/nationsflaggor är helt enkelt olika länders flaggor. Det exempel som är närmast till hands är Sveriges blå flagga med ett gult kors. Sveriges och de övriga nordiska ländernas flaggor bär alla det kristna korset som symbol. Länder blev kristnade relativt sent och när nationsflaggor blev någon som alla länder skulle ha så var det en självklarhet att vilja stoltsera med den nya, kristna identiteten. Andra flaggor, de som kallas internationella kan exempelvis syfta på EU:s flagga som symboliserar flera länders samarbete över nationsgränserna. Men det behövs givetvis inte någon nation för att kunna bära en egen flagga. Grupper av alla slag har flaggor för att visa på sin samhörighet. Hit hör exempel som den finlandssvenska flaggan eller HBTQ-rörelsens regnbågsmönstrade fana. Även organisationer och föreningar har inte allt sällan flaggor också. Den mesta kända skulle man kunna säga att de fem ringarna som syns på olympiska spelens flagga är. Flaggor är helt enkelt viktiga symboler som kan synas i många sammanhang - inte minst som pappersflaggor med eget tryck!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress