Plånböcker

Plånböcker

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Plånböcker

Plånböcker är populära inom många olika organisationer, inte bara hos reseföretagen. Vissa plånböcker lämpa sig bäst för reklamtryck, medan andra funkar bra helt neutrala.

Mycket viktigt som ska få plats

Plånboken fungerade först som ett litet block i fickformat för noteringar. Man kan betrakta det som en föregångare till fickminnet och andra 1990-talsprylar. Nu för tiden tilldelas plånböcker betydligt större ansvarsområde än så. Här förvaras viktiga handlingar som kontanter, kreditkort och ID-kort.

En plånbok med tryck följer med överallt och kommer därmed att synas på alla möjliga tänkbara ställen. Det räknas snarare som regel än undantag att plånböcker har kedja och korthållare. Givetvis gäller det även de plånböcker som vi har att erbjuda.

För resor är det essentiellt att ha en plånbok som klarar stöldrisker och är väldigt lätthanterliga. Läs om våra reseplånböcker med tryck så får du veta mer.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress