Plåster

Plåster

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Plåster med tryck

Som profilprodukt betraktat är plåster med tryck en give away med väldigt lång hållbarhet. Får du ett plåster som give away är det sannolikt att du sparar dessa hemma, och ditt företag blir en del av mottagarens första hjälpen kit.

Plåster i olika modeller

Vi listar här dom vanligaste modellerna när du ska ha plåster som give away. Ju fler plåster du ger bort, desto längre hållbarhet har den. Bläddra bland våra olika modeller av plåster med tryck här nedan.

Plåster med tryck på såren

När man hör ordet ”organ” brukar inte huden vara det första man kommer att tänka på. Trots det, är huden det största mänskliga organet, för att inte tala om det synligaste. Huden fyller många viktiga funktioner, bland annat som skydd för de inre organen och regulator av kroppstemperaturen. Det är även vårt mest utsatta organ som ofta utsätts för skador. Och givetvis är det mindre farligt för oss att få ytliga skador på huden än djupare i kroppen. Skador och sår på huden bör man ändå behandla, oavsett om det blöder eller ej. Sår läker bäst när de avskärmas från smuts. Det minskar även risken för infektioner, som kan drabba såret och spridas vidare i kroppen.
Det enklaste, men ändå väldigt effektivt, sättet är att använda plåster. Men innan man sätter på plåstret, ska såret vara rengjort och torrt. Läkningsprocessen blir ännu kortare om såret luftas. Sov därför utan plåster på natten. Om såret inte ser bättre ut efter något dygn, bör man kontakta sin husläkare. Ibland kan nämligen ytterligare medicinsk hjälp behövas.
Plåster är ett grundläggande första hjälpen-medel. Läkarpersonal rekommenderar alla att förvara plåster i hemmet och bilen. Brukar man använda väskor, bör det även finna plåster där. Plåster på såren är ett lite nedsättande uttryck för en undermålig kompensation. Vi på medtryck ser det däremot som ypperlig tillfällighet att visa upp sin logga på ett inovativt och minnesvärt sätt.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress