Presentgodis

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Omtanke med presentgodis

Ett vanligt sätt att visa någon uppskattning är att återgälda med sötsaker. Det kan handla om en tjänst, trogna kunder eller skickliga medarbetare. Saken är i alla fall säkert att meddelandet går fram. När det gäller presentgodis med tryck får dessutom företaget fram sitt budskap.

Matcha högtiderna

De flesta högtider förknippas med något typ av godis. Alla hjärtans dag, Halloween, julen, påsken och midsommar förknippas alla med någonting gott. Stick ut bland mängden med reklamgodis med eget tryck. I den här kategorin finner du vårt utbud av jul- och påskgodis. För ytterligare inspiration till fler högtider rekommenderar vi att du trycker på fliken Säsonger

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress