Resetillbehör

Resetillbehör

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Bon voyage!

Det är något speciellt med att resa, när som fjärran. Dagens moderna samhälle gör det möjligt för oss att resa till nästintill vilken plats som helst i hela världen. Oavsett smak finns det resor för alla: den kulinariske, sol- och baddyrkaren, äventyraren och den kulturintresserade för att nämna några vanliga turisttyper. Att resa är att upptäcka och att samla på sig nya upplevelser. Något som däremot många gärna skulle vilja slippa är själva transporten till och från resemålet. Det finns fler produkter som gör flygresan mer uthärdlig och effektivt kortar ner resetiden. Väl framme vill man kunna uppskatta miljöombytet, men utan att störa sig på märkliga eluttag. Medtryck.com har profilprodukterna som gör alla moment av resan till ett rent nöje.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress