Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

En praktisk produkt

Billiga profilprodukter kan ofta vara dem som är mest uppskattade för dem som får dem. Skohorn med tryck är ett prisvärt sätt att lock potentiella kunder till montern, ifall de ska användas på mässan.

Skohorn som vårdar skorna och varumärket

Skorna är ett viktigt klädesplagg. Enligt många sociala undersökningar är skorna det första majoriteten lägger märket till hos främlingar. Våra skor signalerar mer än vad man kan tro. Ju mer välskötta skor man bär, desto bättre intryck förmedlas. Därför är skohorn en självklarhet för alla finskor, och alla andra skor som man är rädd om. Skohorn är bra för skorna som skobäraren. Påtagningen blir smidigare och skorna slits inte i samma utsträckning. Skor som omhändertas på olika sätt, bland annat genom skohornsanvändande, ökar sin hållbarhet avsevärt. Det är alltid roligare att bära skor som ser snygga och fräscha ut.
Skohorn för mottagningar och vänthallar uppskattas av besökarna. Det är ett hjälpsamt och smart sätt att profilera företaget. Med skohorn med eget tryck vårdar man skorna såväl som varumärket.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress