Skoputs

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Bra tryckyta

Många av våra skoputs har bra tryckyta och lämpar sig väl för reklamtryck. Välj en produkt med en färg som gör sig bra med er logga. Låt produktfärgen utgöra bakgrunden i loggan. Vi göra gärna korrektur, för att illustrera slutresultatet.

Skoputskit med eget tryck

Skorna gör mannen. De utgör en betydande del av klädelsen och hela personen. De bästa skorna är av läder, ett material som anpassar sig efter fötternas form och sitter snyggt. Läderskor har bättre hållbarhet andra skor, men slits givetvis också med tiden. Finskor behöver regelbunden skötsel för att behålla utseendet och förhindra slitage. Med skoputskit dröjer det länge innan det blir dags att lägga skorna på hyllan. Låt dina säljare möta sina kundet med ett vårdat yttre. Det stärker trovärdigheten och mottagligheten för ert budskap. Skoputskit med eget tryck fungerar dessutom utmärkt som en användbar och uppskattad give-away.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress