Solglasögon

Solglasögon

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Solglasögon med er logga

Idag går solglasögon åt som smör i solsken men hur märkligt det än kan låta har det inte alltid varit så. Solglasögon seglade upp bland toppsäljarna för inte allt för längesen men när de väl jobbat sig upp har de hållit sig i toppen. De är en uppskattad present inför sommaren och perfekt att ha med sig till montern på mässan. Den mest populära modellen är våra Wayfarer som har något av en retro look men bland våra modeller finns något för alla även om man är ute efter något mer modernt eller sportigt. Det som är så fint med solglasögon är att man sällan behöver köpa fler olika modeller för att alla ska kunna använda dem. Här behövs inte ett par solglasögon för herr, ett par solglasögon för dam och ett par solglasögon för barn utan så länge ni hittar rätt modell för ert företag så kan de användas av alla sen. Med er logga på känns dessutom solglasögonen ytterligare lite coolare!

Tryck på solglasögon

Solglasögon är en väldigt enkel produkt egentligen, ur vår synvinkel. Det är inte särskilt mycket man behöver tänka på när man ska skaffa solglasögon med tryck. Allt som oftast trycks de med ett så kallat tampotryck. Det innebär att man inte kan använda jättemycket färger men å andra sidan är det inte så stora ytor att trycka på att man vill blanda in så många färger ändå. Det kan utan vidare tanke låta som något negativt att man inte har en så stor yta att trycka på men det finns en hel del positivt med det också. Bland annat innebär det att man kan trycka ett väldigt tydligt budskap eftersom man inte har plats för en massa utsvävningar. När trycket är lite mindre väcks också vår mänskliga nyfikenhet som gör att många vill titta lite närmre på vad det är som är tryckt på solglasögonen.


Det fiffiga med solglasögon är också att de faktiskt kan användas året om. Även om man gärna associerar solglasögon med sommaren så går de ju faktiskt precis lika bra att använda under resten av året. Solglasögon med logga är så mycket mer än bara en snygg accessoar, de skyddar också våra känsliga ögon från solljuset. Det direkt solljuset blir vi ju utsatta för året om, inte bara på sommaren. Därför bör man aldrig lägga undan sina solglasögon med tryck för säsongen eftersom säsongen faktiskt aldrig tar slut! Med det i åtanke blir solglasögon med tryck en perfekt give away kanske speciellt under vintern. När många företag tänker att det är fel säsong så kan ni förekomma dem med att dela ut solglasögon så att era kunder har både under de soliga vinterdagarna men också så att de är redo när våren kommer. En perfekt reklamplats att fylla innan era konkurrenter hinner dit!

Billiga profilprodukter

Inte nog med att solglasögon med logga på är populärt och en effektiv produkt att trycka på, de är billiga också! Vår priser på solglasögon med tryck kan få både den ena och den andra att tappa hakan men trots att de är billiga så ser de precis lika fina ut som andra som man kan köpa i butik för ett pris som är flera gånger dyrare. Dessutom består solglasögonen av precis samma delar som alla andras.


Delarna på solglasögon med eget tryck kallas för bågar, skalmar, ram och glas. Bågarna är nästan synonymt med hela glasögonen. Strikt sett är det endast framsidan runt glasen som definieras som bågar, men med tiden har ordet ”bågar” kommit att syfta på hela solglasögonen. Skalmar är den delen på solglasögonen som är själva sidorna och de som håller glasögonen på plats. De går vanligtvis hela vägen till bakom öronen. Det är på skalmarna som man vanligtvis trycker på solglasögon med egen logga. Ramen är ungefär detsamma som bågar, det vill säga området framtill som glasen sitter fast i som en ram (därav namnet). Slutligen kommer glasen, som är absolut enklast att förstå vad det är - givetvis själva glasen! Glasen ska vara mörka och ha UV-skydd för att vara solglasögon, vilket de allra flesta solglasögon (även de billigaste) har. Alla de här delarna finns alltså både på solglasögonen du kan köpa dyrt i butikerna och på de solglasögon med tryck du ser här på vår hemsida.

Skydda dig ordentligt!

Visst är det riktigt härligt när våren och sommaren gör intåg? Solen visar upp sig ordentligt och skiner med sina efterlängtade, varma strålar. Då gäller det att inte kasta sig utan eftertanke utanför dörren, utan se till att först tänka på att skydda dig från de skador som solen kan medföra. Det är viktigt att se till att huden är säkert skyddad, och det gör man enklast genom att smörja på med solskyddsfaktor vilket kan kombineras med täckande kläder, som långärmat eller solhatt. Särskilt utsatta är småbarn, vilket är en grupp som aldrig bör utsättas för direkt solljus. Något som kan vara lätt att missa är att även ögonen bör skyddas från starkt solljus. Med ett par solglasögon med tryck som har UV-skydd får ögonen precis vad de behöver för att klara sig väl under sommardagarna!


Solen medför såklart inte endast skada. Tvärtom, man får i sig viktig D-vitamin av att vistas i solen. När huden kommer i kontakt med solsken så bildas vitaminet direkt i huden. Men det är ju ingen dum idé att ha ett par solglasögon med egen logga som både är snygga, coola och skyddar från solen!

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress