Solglasögon

Solglasögon

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Solglasögon

En relativt ny produkt i vår värld av reklamprodukter med tryck som snabbt vunnit mark. Otroligt populär sommarpresent, som ofta är väldigt billig. Det har blivit mode i retroglasögon som wayfarer och vi har två olika modeller i den stilen. Gillar man mer moderna, så har vi en modell "Kool solglasägon". En tredje kategori inom reklamsolglasögon är de mest sportiga, exempelvis Vision.

Just nu! Rekordlågt pris på Wayfarer!

Vi har en tillfälligt kampanjpris på Wayfarer, men får tyvärr inte skriva ut priset i vår webbkatalog. Kontakta oss, och uppge rabattkoden "glasöga16" så berättar vi mer!

Bra kvalitet trots lågt pris

Våra priser på solglasögon med tryck får många att tappa hakan. Trots att de är billiga, så ser de lika fina ut som andra man köper i butik för flera hundra. En av våra billigare och mest prisvärda sommarpresenter. En bra reklamplats att synas på är det också.

Soliga glasögon

Solglasögon med eget tryck är så mycket mer än en snygg accessoar, de skyddar även våra ljuskänsliga ögon från direkt solljus. Detta är något som gäller året om och inte endast under sommaren. Lägg därför aldrig undan dina reklamtryckta solglasögon för säsongen, eftersom den aldrig tar slut! Närhelst solen skiner starkt, oavsett om det är på en somrig strand eller på ett snötäckt berg, vill ögonen bli skyddade med hjälp av läckra solglasögon med egen logga. Solglasögonen ska ha UV-skydd för att vara säkra, och det är något som nästan alla hos Medtryck har. De enda undantagen är de solglasögonen med tryck direkt på glasen, så kallade ”nunettes”. Där är glasen neutrala för att trycket ska kunna placeras direkt på glasen. Nunettes ska därför inte användas som solskydd utan som en rolig accessoar.

Solglasögonens alla delar

Delarna på solglasögon med eget reklamtryck kallas för bågar, skalmar, ram och glas. Bågarna är nästan synonymt med hela glasögonen. Strikt sett är det endast framsidan runt glasen som definieras som bågar, men med tiden har ordet ”bågar” kommit att syfta på hela solglasögonen. Skalmar är den delen på solglasögonen som är själva sidorna och de som håller glasögonen på plats. De går vanligtvis hela vägen till bakom öronen. Det är på skalmarna som man vanligtvis trycker på solglasögon med reklamtryck. Ramen är ungefär detsamma som bågar, det vill säga området framtill som glasen sitter fast i som en ram (därav namnet). Slutligen kommer glasen, som är absolut enklast att förstå vad det är - givetvis själva glasen! De ska vara mörka och ha UV-skydd för att vara solglasögon, vilket de allra flesta solglasögon (även de billigaste) har.

Upp med bågarna!

Visst är det riktigt härligt när våren och sommaren gör intåg. Solen visar upp sig ordentligt och skiner med sina efterlängtade, varma strålar. Då gäller det att inte helt hänfört kasta sig utanför dörren, utan se till att först tänka på att skydda sig från de skador som solen kan medföra. Det är viktigt att se till att huden är säkert skyddad, och det gör man enklast genom att smörja på med solskyddsfaktor vilket kan kombineras med täckande kläder som långärmat eller solhatt. Särskilt utsatta är småbarn vilket är en grupp som aldrig bör utsättas för direkt solljus. Något som kan vara lätt att missa är att även ögonen bör skyddas från starkt solljus. Med ett par solglasögon med reklamtryck som har UV-skydd får ögonen precis vad de behöver för att klara sig väl under sommardagarna!

Det är så klart inte endast skada som solen medför. Tvärtom, man får i sig viktig D-vitamin av att vistas i solen. När huden kommer i kontakt med solsken så bildas vitaminet direkt i huden.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress