Stengodsmuggar

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Stengods, den finaste keramikleran

Porslinet har som bekant sitt ursprung från Kina. Efter en lång traditon av proslinsproduktion, började ambitioner om att bruka ännu bättre material, att ta form. Man grävde djupare i marken än någonsin tidigare för att finna den finaste leran. Resultatet blev upptäckten av det vi i dag kallar för stengods. Stengods är en primärlera som kännetäcknas av den höga andelen av mineralen kvarts. Den är överlägsen i tålighet och vattentäthet, vilket gör det till ett idealt material för muggar med eget tryck. Stengods har haft en självklar del i Kinesisk keramiktillverkning sedan första påträffandet för cirka 3500 år sedan. I Sveriges är Höganäs keramiktillverkning den kändaste producenten. De började sin verksamhet 1909 och säljer sina produkter över hela världen.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress