Tändare

Tändare

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Tändare med tryck

Tändare är utmärkta varumärkesspridare. En tändare med tryck kan passar i princip alla företag och organisationer. Vi har många olika modeller av tändare att välja på. Om du vill trycka en tändare och ha snabb leverans, så bör du kontakta oss snarast möjligt, så vi kan berätta vilka modeller som finns i lager. Vissa tändare är även så kallade refilltändare, vilket gör att din tändare kan leva ännu längre!

Om tändare

Drivgasen för tändare är vanligtvis butangas eller bensin. Det finns olika lösningar för att skapa gnistor som gör att tändaren fattar eld. På klassiska tändare så använder man en tändsten som en metallsnurra gnids mot. Det finns även elektriska lösningar för tändare. Sedan 2008 är det lag på att alla engångständare ska utrustas med en barnsäkrehtesspärr - vilket självklart alla våra tändare gör.

Ett ljus i mörkret

Tändare förknippas lätt med cigaretter, men faktum är att de flesta används enbart för att tända ljus. De finns i de flesta hem och är enkla och säkra att använda. EU har gemensamma bestämmelser för tändare. Därför är numera alla tändare som säljs utrustade med barnspärr.
Skänk dina kunder tändare med eget tryck och upplys dem om ditt företag.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress