Tofflor

Tofflor
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Maila
Just nu är chatten stängd, men du kan maila oss så svarar hjälper vi dig!

Tofflor

Tofflor med logga är extra populära i semestertider. Man förknippar dem med semester, strand, bad och avkoppling. Koppla samman dessa känslor med ditt varumärke. Genom att beställa billiga tofflor med reklamtryck så låter du alla bärare bli påminda om ditt företag och alla dess goda värderingar.

Strand, bad och avkoppling

Unna dina anställda och kunder att få använda tofflor att ha under ledigheten. De flesta arbetsplatser tillåter inte denna typen av tofflor under arbetstid, om man inte jobbar som dyklärare eller livvakt på stranden.

Tofflor, slippers, flip flops

Vad man har på fötterna säger mycket om en – vare sig man vill det eller inte. Det utstrålar vilket sammanhang man hör samman i och ens attityd. Tofflor har stämpeln av privathet; det är avslappnat och hör till hemmasfären. Bilden av den klassiska pyjamasoutfitten med matchande stora, mjuka tofflor ligger nära till hands.
Tofflor kan förstås se ut på många andra sätt. Det gemensamma för alla är de är enkla att trä på och av och är generellt sätt stängda framtill. Den omtyckta flip flop-modellen som är populär för strandbesökare, är ett av flera undantag. En annan typ av flip flop, eller inomhusskor, är de som blir allt vanligare på arbetsplatser. Nu för tiden är det ingen ovanlig syn med toffelklädd personal på skolor och sjukhus. Många inser fördelarna med flip flops med mindre nedsmutsning. När fötterna inte är i direktkontakt med golvet, behåller man kroppsvärmen längre, dessutom minskar risken att slita ut trampdynorna och värk i fötterna.

Tofflornas förlovade land

Många suckar över golvälskande svenskar som tycker att man ska ta av sig skorna. Om man tycker att svenskar är kinkiga, ska man veta att japanerna spelar i en helt annan division. Där tar man inte bara av sig skorna i andras hem; även alla offentliga och statliga byggnader, hotell, bad och skolor, gäller också. I stället för att trippa omkring i bara strumporna, tar man i Japan på sig inomhustofflor som kallas för uwabaki. Alla byggnader med skoförbud förväntas ha flip flop-liknande uwabaki tillgängliga för sina besökare. När man besöker någon annans hem behöver man inte ta med sig egna uwabaki. Man förväntar sig att det hos värden ska finnas uwabaki i alla tänkbara storlekar. Inte undra på att billiga storpack med uwabaki från IKEA är en storsäljare i Japan.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress