USB-Minnen

USB-Minnen

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

USB Minne med tryck

Vi har ett av Sveriges största utbud av usb med tryck. Allt från enkla reklam-modeller till exklusiva märkes-minnen med flera funktioner.

Beställ, snabbt och enkelt!

När du väl bestämt dig för vilket usb-minne du önskar, så gör du enklast i att ringa eller maila in din beställning, eller så använder du vårt orderformulär. Orderformulär hittar du på USB-minne Twist.

Marknadens bredaste sortiment

Vårt mål är att ha marknadens bredaste sortiment av usb minnen med tryck. Om du bläddrat hela vägen hit, så har du förmodligen sett vad vi har att erbjuda i vår webbkatalog, men faktum är att vi kan skräddarsy dina usb-minnen helt efter dina önskemål. Har du en idé för hur du vill att ditt minne ska se ut eller har du sett någon annan som har ett roligt usb-minne, så har vi rätt utrustning för att hjälpa dig. Använd vårt kontaktformulär för att kontakta oss, eller ring oss på 08-30 37 00.

Priser på USB-minnen

Marknaden för USB-minnen är internationell och nästan alla tillverkas i Kina. Det finns ett fåtal stora aktörer och eftersom alla företag är på samma marknad så styrs priserna väldigt mycket av olika omvärldsfaktorer. Ett exempel är om stora företag som Apple, går in och köper stora mängder av en viss storlek. Då sticker priset på just det minnet i höjden, eftersom tillgången på den storleken minskar markant.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress