• Rostfritt Smart vattenflaska med påminnelsefunktion
 • Smart vattenflaska med påminnelsefunktion
 • Smart vattenflaska med påminnelsefunktion
 • Smart vattenflaska med påminnelsefunktion
Tänk på att produktens färger kan uppfattas olika beroende på vilken datorskärm man tittar på. Om produktens färg är av stor vikt rekommenderar vi att man beställer hem ett produktprov innan beställning.
Rostfritt

HidrateSpark Smart Vattenflaska

Artnr. 10486
Minsta antal: 25 st

En smart exklusiv flaska i rostfritt stål som kan hjälpa till och påminna dig när det är dags att dricka. Flaskan kopplas enkelt via Bluetooth® till HidrateSpark®-appen där du kan ställa in mål för vätskeintag, följa vätskeintag och vätskenivå samt använda funktionen Hitta din flaska! Det läckagesäkra locket gör det extra att ha med flaskan i väskan. Beställ flaskor med eget tryck eller gravyr!

Se produktdetaljer >>
HidrateSpark
Rostfritt
Du får alltid en skriftlig offert samt ett digitalt korrektur innan en order är bindande.

Nöjd kund garanti

Som kund kan du känna dig trygg i att vända dig till medtryck.com Att beställa reklamprodukter med tryck ska gå smidigt och vara så enkelt som möjligt. Vi hjälper dig med allt från produktförslag till leverans av färdiga produkter.
 • Garanterat ett bra pris
 • Produktprover
 • Personlig service
 • Alltid offert och korrektur
 • Säkra leveranser
 • Uppföljning
Antal
25 st
50 st
100 st
250 st
Pris/st
990,00
954,50
875,00
833,00
1-färgstryck (Screen)
28,90
21,90
13,10
11,50
Lasergravyr
42,60
30,60
22,60
20,20
Tryckpris/färg
16,70
12,50
9,35
7,50
Alla priser visas exklusive moms. Schablon tillkommer med 395 kr per tryckt färg. Denna produkt går endast att få med 1-färgstryck. Schablon tillkommer med 395 kr vid tryck. Startkostnad tillkommer med 695 kr vid lasergravyr.
Samtliga produkter på medtryck.com omfattas av vår Nöjd kundgaranti
Ring gärna 08 - 30 37 00 vid frågor!
 • Flaskan håller drycken kall i upp till 24h
 • Gjord av rostfritt stål
 • Vakuumisolerad
 • Läckagesäkert lock med sugrör
 • Flaskan kan kopplas via Bluetooth® till HidrateSpark®-appen
 • LED-sensor påminner dig när det är dags att dricka

HidrateSpark

HidrateSpark är en innovativ smart vattenflaska som hjälper dig att hålla vätskebalansen på rätt nivå. Flaskan lyser för att påminna dig om att dricka mer vatten. Den främjar hälsosamma vätskevanor och är din ultimata partner för att forma och spåra din vätskeresa. HidrateSpark gör det lätt att undvika uttorkning och säga hej till ett friskare jag. Med Bluetooth-teknik kan den kopplas till en app för detaljerad information om dina dryckesvanor. HidrateSpark är en pålitlig partner för att forma och spåra dina vätskevanor och främjar en hälsosam hydrering. Den är enkel att integrera i din vardag och tar kontroll över ditt vätskeintag. Säg adjö till bekymret över att inte dricka tillräckligt med vatten och välkomna en friskare version av dig själv. Ge dig själv fördelen av HidrateSpark på din vätskeresa mot ett friskare jag.

Visa samtliga produkter från HidrateSpark
Material
Rostfritt stål
Storlek
60 cl (27,2 x 7,6 cm)
Vikt
480 g
Minsta antal
25 st
Normal leveranstid
2 - 5 dagar | Snabbare leverans?

Märkningsmetod

Gravyr

 • Framsida
 • Max yta: 2 x 10 cm

Screentyck

 • Runt flaska
 • Max yta: 17 x 11 cm
 • Max 1-tryckfärg

Tampotryck

 • Framsida
 • Max yta: 3 x 7 cm
 • Max 4-tryckfärger

Lasergravyr

Märkningen används till hårda produkter, i första hand metall, men även på trä. En laserstråle bränner med hög precision bort översta lagret på produkten, så att loggan/texten framträder. Produktens material påverkar vilken färg märkningen får. Man betalar en startkostnad på 695 kr första gången man graverar ett motiv. Det är för att ställa in maskiner och göra provgravering

Screentryck

Silkscreen (Silkscreentryck) är en tryckteknik som bygger på användning av schabloner. Touch eller färg penslas genom en tunn silkes-, eller polyesterväv, där mönstret finns i form av täckande partier. Dessa kan bestå av papper, plast eller av fernissa som penslats direkt på väven. Man använder en schablon per färg. Vid tryck på textiler i mörk- och neonfärg rekommenderar vi ett vitt undertryck för att trycket ska få bra täckning. Vid ett tryck av en logotyp med två färger så behöver man två schabloner. Screentryck är den vanligaste tryckformen och ofta också den billigaste. Med hjälp av av nya tekniker man man trycka upp till tolv färger.

Tampotryck

Den här typen av tryck används generellt till profilprodukter, presentreklam, muggar och glas. Pennor såväl som så komplicerade föremål som golfbollar där ytan är allt annan än jämn är vanliga föremål som vi trycker med den här tekniken. Tampotryck kan ibland även kallas för tampongtryck, men det är precis samma teknik. Rent tekniskt så är det en silikonkudde som "hämtar" upp trycket från en kliché och som sedan förs på produkten som ska tryckas.

Får man se en skiss innan man beställer?

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Hur beställer jag?

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

Generella frågor och svar

Nöjd Kundgaranti

Vi garanterar bra pris
Vi garanterar personlig service
Vi garanterar säkra leveranser
Vi garanterar prover
Vi garanterar kostnadsfri offert och korrektur
Vi garanterar en uppföljning
Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.
Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress