Vattenflaskor

Vattenflaskor

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Vattenflaskor med tryck

Hitta vattenflaskor med tryck hos oss. Vårt utbud täcker alla behov. Skulle du mot förmodan sakna någon modell av vattenflaska så är du alltid välkommen att kontakta oss. Perfekt för företag som vill motivera sina anställda att leva ett sundare liv. Ta gärna en titt bland våra träningskläder också för att komplettera vattenflaskan med ett komplett träningsskit!

Att trycka bra, är inte alltid lätt

Att trycka runt om hela flaskan är inte någon lätt match. Vattenflaskan måste roteras samtidigt som trycket appliceras. Att flaskan dessutom ofta är ganska mjuk gör att det är ett otroligt hantverk att lyckas med trycket. Vi samarbetar med dom bästa i både Sverige och Europa för att få kunna erbjuda detta på flera av våra modeller. Om du vill ha vattenflaskor med tryck runt hela flaskan - kan du med trygghet kontakta oss!

Störst utbud av flaskor

Inte nog med att vi erbjuder det allra största utbudet av vattenflaskor med tryck. Vi har dessutom bäst pris. När du blir kund hos oss, förstår du hur vi kan ha så låga priser. Det går nämligen otroligt smärtfritt och själva processen att beställa vattenflaskor med eget tryck kan inte vara enklare. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår process går till! Låt andra törsta efter ditt varumärke och beställ läckra vattenflaskor med eget tryck.

Ekologiska vattenflaskor och frakt

Om du söker en mer miljöriktig produkt, så erbjuder vi vattenflaskor som inte är gjorda av plast. Samtliga flaskor vi säljer ska vara BPA-fria. När du är i kontakt med oss kan vi alltid uppvisa intyg på detta.

Det är viktigt att du är beredd på att frakten är realtivt hög per flaska. Vattenflaskor är skrymmande och det går snabbt att komma upp i en pall med flaskor. Vill du kunna räkna på totalpriset så kan vi alltid göra en uppskattning kring fraktkostnaden, som sätts individuellt för varje beställning. Vi kan skicka vattenflaskor med tryck till hela världen.

Trycka vattenflaskor i glas

Vi har ett antal vattenflaskor i glas som du också kan få din logo på. Följer man debatten just nu så pratas det mycket om hur mycket plast som används. Vi är inte i position att ta ställning kring huruvida dessa påståenden är falska eller ej – men vi erbjuder vattenflaskor i glas också. Ofta säljer vi dessa glasflaskor till de mer medvetna kunderna som t.ex. advokatkontor eller fastighetsbolag. En fördel med glasflaskor är att personal kan ha dem på sitt skrivbord och fylla på med vanligt kranvatten vid behov. Det är både mer ekonomiskt och miljöriktigt än att dricka läsk och vatten på burk eller flaska. Vill du ha vattenflaskor med tryck av glas så har vi en egen favorit som heter Retap. Du hittar den här i produktlistan, eller genom att använda vår utmärkta sökfunktion.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja - Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per epost till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Tryckerigatan 8
111 28 Stockholm
Visa adress