Arbetskläder

Arbetskläder

Vilse i produktdjungeln?
Ring eller chatta så hjälper vi dig
08-30 37 00
Mån-tors 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:30
Livechatt
Har du en snabb fråga? Vår Live Chat är öppen när kontoret är bemannat.

Arbetskläder


Här listas alla våra arbetskläder som passar till dig som jobbar med händerna. Arbetskläder ska tåla slitage bättre än vanliga kläder och livslängden på dom är lång. Företag som beställer arbetskläder kan enkelt välja till att trycka sin egen logo på sina kläder.

Träd in i arbetsrollen

Antalet yrkesgrupper som använder arbetskläder, ökar för varje år. Tillväxten tycks bara fortsätta. Allt fler grupper vill bära arbetskläder.
Arbetskläder fyller många viktiga uppgifter, även sådana som man kanske inte tänker på i första taget. Att byta kläder inför jobbet hjälper till att träda in i yrkesrollen. Med andra kläder än sina egna privata, är det lättare att ta ut sig mer, prestera bättre och gynnar sammanhållningen bland kollegorna - i synnerhet om de bär arbetskläder med logo.

Höga krav på arbetskläder

Arbetskläder måste leva upp till många krav. De kännetecknas som slitstarka (både för arbetsförhållanden och många tvättar), funktionalitet och skydd. Kläderna ska bäras under många timmar, flera dagar i veckan. Komfort och design spelar därför minst lika stor roll.

Kontakta kundsupport
Ring oss 08-30 37 00
Mån - tors 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:30
Maila oss info@medtryck.com
Vanliga Frågor

Ja – du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) tillsammans med offert där du får se ditt tryck illustrerat på just den produkt du önskar.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på knappen “Beställ produkt” och sedan fylla i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Vill du, så kan du även skicka in din beställning per e-post till info@medtryck.com.

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Besök Oss
Medtryck Sverige AB
Söder Mälarstrand 65
118 25 Stockholm
Visa adress